Retourneren

Ben je toch niet zo blij met je aankoop? Stuur het retour en je krijgt gewoon je geld terug. Hier volgt de retourprocedure stap voor stap:

Stap 1: je meldt je retour aan door ons een mailtje te sturen. Je ontvangt dan van ons een retourformulier.

Stap 2: je vult het retourformulier in

Download het herroepingsformulier, waarop je de details van jouw retourzending kunt invullen (je mag hiervoor ook de pakbon gebruiken, zolang je maar duidelijk alle gegevens van het herroepingsformulier overneemt). Vermeld duidelijk het retournummer op het formulier.

Stap 3: je stuurt het pakket retour
Pak de producten zorgvuldig in en stuur deze samen met het formulier retour aan:

Marree's Wolpassie
Golfresidentie 49
8251 NK Dronten

N.B. De kosten voor het retourneren zijn voor jou. Ook de verantwoordelijkheid voor het terugzenden ligt bij jou: het is raadzaam om voor traceerbare (eventueel aangetekende) pakketpost te kiezen.

Stap 4: je krijgt je geld terug!
Zodra jouw retourzending in goede orde ontvangen is, wordt deze gecontroleerd en verwerkt. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail hierover. Je krijgt je geld uiterlijk binnen 14 dagen terug op je rekening gestort.

Voorwaarden

Graag ontvangen we producten in originele staat en verpakking terug. Natuurlijk kan je ze rustig bekijken en voelen, maar laat het wikkel intact, knip er geen stukje vanaf en ga er niet mee haken of breien.
Garens die in een rokerige ruimte bewaard zijn kunnen niet geretourneerd worden.