Klachten?

Het liefst horen we je klacht rechtstreeks.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Graag komen we met je in contact hierover. Stuur een mailtje  naar:

info@marreeswolpassie.nl

Natuurlijk gaan we de klacht snel bekijken en er alles aan doen om naar tevredenheid de klacht zo snel mogelijk op te lossen.          

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging.

Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Als we er samen niet uitkomen, kan je bij de Stichting Webshop Keurmerk terecht

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan is het ook mogelijk om contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Of in het uiterste geval bij het ODR platform van de Europese Commissie.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.